Stichting Vreedzaam zoekt lid Raad van Toezicht

Sta je er wel eens bij stil? Wie zit er over 30 jaar op jouw stoel? Wie heeft dan jouw baan overgenomen? Wie is dan de burgemeester, de wijkagent, de bakker om de hoek, de basketbaltrainer of een Raad van Toezicht-lid bij Stichting Vreedzaam? Hoe gaat de wereld er dan uitzien? Hoe gaan de kinderen van nu dat doen?

Wij denken daar iedere dag over na. Sterker nog, we dragen iedere dag ons steentje bij om voor jeugd van nu zoveel mogelijk plekken op school en in de wijk te creëren waar zij hun democratische vaardigheden kunnen oefenen. Want zij bepalen over 30 jaar hoe de maatschappij er uit zal zien.

Wij kennen elkaar nog niet, maar daar brengen wij graag verandering in. We zoeken een toezichthouder die vanuit een toetsende, adviserende en stimulerende rol, ook zijn/haar steentje bij wil dragen aan een positief pedagogisch democratisch klimaat in de wijk. De stichting wil zich de komende jaren verder ontwikkelen naar een kleine kern van uitvoerende medewerkers die een groot maatschappelijk netwerk in wijken in Nederland ondersteunt en in beweging houdt.

Wij gaan graag in gesprek met geïnteresseerde kandidaten die zich herkennen in ons Profiel.
De Raad van Toezicht komt ca. 4 keer per jaar bijeen in Utrecht en ontvangt behalve voor reiskosten geen vergoeding.

Nadere informatie en reageren
Voor nadere informatie graag contact opnemen met Bas de Koning, voorzitter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 06-54373305.

Bij belangstelling zien we de motivatie en CV graag tegemoet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vóór 12 juni 2021.
De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 30 juni a.s. in de avond.