Kinderwijkraad Hoogkerk Groningen

'We werken allemaal samen in de wijk en iedereen weet waar hij aan toe is als we dezelfde afspraken hebben.'

De kinderen van de Kinderwijkraad Hoogkerk in Groningen leiden ons enthousiast rond door hun vreedzame wijk. Alles komt aan bod, van ruzies zelf oplossen, we zijn allemaal anders en een steentje bijdragen door een veilige oversteekplek te creëren.

Aan de Vreedzame Wijk doen op dit moment verschillende organisaties uit de wijk mee, zoals basisscholen OBS de Ploeg, Anne Frankschool, Dorpshuis Hoogkerk, speeltuinen VHJ en de Kreukelhof, de Kinderwijkraad, BSO en KDV SKSG en Kids First, sportverenigingen en WIJ Hoogkerk.

Voor meer informatie stuurgroep Vreedzaam Hoogkerk,