Uitnodiging bezoek aan Vreedzame Wijk Vrederust in Den Haag op 2 april 2020

Je bent van harte welkom om de pedagogische democratische sfeer te proeven in Vrederust in Den Haag op 2 april a.s. van 13.00 tot 17.00 uur.

Hoe gaat het er in de praktijk aan toe in een vreedzame wijk? Hoe zie en voel je dat je welkom bent in de wijk? Scholen, jongerenwerk, sport, wijkagenten en ouders in de wijk Vrederust in Den Haag zijn een aantal jaar geleden gestart om hier mee te oefenen met elkaar; democratie moet je leren. Zij staan open om geïnteresseerde collega’s uit ander wijken te ontvangen en mee te nemen in hun zoektocht om te bouwen aan een positieve sfeer in de wijk.

Wil je deelnemen aan dit werkbezoek, schrijf je dan voor 15 maart 2020 in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hebben plek voor ca 30 deelnemers uit het land. Ook een mooie gelegenheid om met elkaar uit te wisselen. Na inschrijving ontvang je in maart het programma van de middag.